Społeczność
Serwer który każdy dobrze zna czyli SoulMu który stoi już parę lat ^^
Otóż niedługo (ponoc jutro ) wystartuje nowa edycja serwera by zapewnić zabawe w wakacje.
Exp:500 Więc nie jest źle i staty zostają co wynagradza troche exp.
Wydaje mi się że serwer pewny dosyć będzie patrząc na inne serwery tej grup^^
Może znajdziemy wreszcie miejsce dla siebie i nowych ludzi itp itd etc ^^
Ulq ciebie też tam chcemy jak będziemy tam pykać
http://soulmu2.pl/
Oblookajcie i dajcie znać co i jak ^^
Stary Soul MU ;P Kiedys chcialem tu grac, ale pewien czlowiek mowil mi ze admini to dzieci i odradzal ;P No ale nie gralem, wiec nie wiem ;p Mozna sprobowac, czemu nie.
Chewie, z tego co pamietam to nudzily cie serwery, na ktorych staty zostaja ( pamietam Borna ;P ), a tu niespodzianka.
Mysle, ze czujesz to co ja, czyli chec pogrania na czyms stalym bez wzgledu na parametry serwera.
Szczerze to chcialem juz wrocic na BigMU, ale nie wiedzialem, czy bedziesz chcial.
Nawet wole ten serwer, tylko nie wiem, czy bede mogl sciagnac patcha i czy wersja mi sie zgodzi ;P
Jak nie bedzie problemow, to wbijamy ;P
Ulq wez sie do roboty, bo kazdy na ciebie czeka. Brakuje nam GM'a ;P
Wujek Ekłejtor ;P
Administrator
Zebrałem Spectruma , Tondra i Macia na ToP'a robimy tam SHADOW i tutaj zonk ,bo już mamy takie wysokie lvle ,że właściwie opłaca się już tylko expić 2 razy w tygodniu podczas specjalnego questa ,więc może zawitam ^^.
Hmm dziś może ściągnę sobie klienta u ciotki, ale to nie jest pewne, bo niby ma Neo 1 mb, a chodzi jej jak 256...
Jak coś to mogę liczyć na twoją pomoc Chewie? ;P Jak nie ściągnę, to zrobiłbyś mi patcha? ;P
Data+main+main.dll ;P
Ale jeszcze mi nie potrzebne, dopiero jak nie uda mi sie sciagnac u ciotki ;P
Mam już ściągniętego klienta ;P Możemy grać ;P
Ostatnio edytowany przez EquatorEX (01-07-2009 19:03:47)
Jak cos serwerek juz ruszyl.
Moja taka prywatna watpliwosc to co sie z nim stanie po wakacjach bo jest to projekt wakacyjny
No ale mam nadzieje ze nie oleja wielu godzin grania i przeniaosa konta na podstawowy serwer soul mu albo zostawia w spokoju ^^
Zobaczymy ;P
Mam problem z tym Soul MU... Gdzie bym nie wszedl, czy to main czy updater, włącza mi się jakieś chińskie gówno i coś się ściąga.
Ściągnęło mi się do końca, ale jak wchodzę do gry, to wszystko jest po chińsku...
Jak jest u ciebie Chewie?
Juz wiem, co bylo...
To sprawka antywirusa.
Chewie ciezko tam sie troche bije ^^
Tyle nerw zjadlem przez tego Soula juz przed sama gra, ze nie mialem checi wcale grac. No ale nie bede taki ;P
Jakby dalo rade wyslac sma za te 7 zl to bym wyslal, bo mnie wkurwia takie bicie ^^
A jednak sobie nie pogram ...
Skasowalem antywira i wgralem avasta, ale tak mi zmulal neta, ze na stronke startowa wchodzilo mi kilkanascie sekund...
A z innymi antywirami nie chce mi chodzic hujostwo ;///
Zobacze jeszcze z NOD32, ale pewnie bedzie to samo.
Jakiego masz antywira Chewie?
Ostatnio edytowany przez EquatorEX (02-07-2009 16:18:33)
F-secure 2003 pirata ^^ Ale aktualizacje wypuszczaja caly czas pasujace do starych wersji wiec mam tylko mniej opcji a nic nie place ^^
Po prostu w antywirze dodajesz maina do listy wyjatkow. Mi to dziala w ten sposob.