Społeczność
Jak widać narazie nie jest nas dużo
Dlatego chciałem tutaj rzucić pewien pomysł jak by mógł wyglądać rozwój naszej społeczności.
Jest nas czwórka narazie. Każdy z nas gra przez sieć i spotyka różnych ludzi. My spotkaliśmy się grając w Mu. Wszędzie można spotkać fajnych ludzi którzy oprócz bicia leveli widzą też że po drugiej stronie ktoś siedzi przed monitorem i nie jest to bot
Dlatego gdy spotkacie fajnych ludzi gdziekolwiek w sieci. Czy to Lineage, czy Cabal, czy Wow, czy Mu (i jeśli wiecie że nie są to ludzie pokroju DanceCox'a) zapraszajcie ich na forum. Dział o odpowiedniej grze nie jest trudno zrobić, a chodzi o to by także w działach o tematyce innej niż gry coś się działo
To jest taka moja propozycja jak to rozkręcić
Mile widziane są też jeszcze inne pomysły dotyczące rozwoju. Jeśli macie takowe piszcie je pod moim postem. Może któryś będzie lepszy albo komuś przypasuje więcej niż jeden sposób
Administrator
Generalnie to oto chodziło od początku ,wiedziałem ,że jak zgromadzę kilka osób z pod biało czerwonego rąbu ,to one sprowadzą więcej osób sobie podobnych ,miałem napisać ,że będę dopisywał kolejne fora dla gier w które forumowicze grają ,narazie jest tylko IJJI Gunz i Silkroad ,bo w momęcie zakładania grałem w te 2 gry. Wystarczy napisać nazwe gry w tym temacie ,a ja dopisze forum o tej nazwie.